Planurile Isabellei pe noul an

Imparte Dragoste si Dragoste vei Primi:

Isabella e într-o mare cumpănă.

Un alt an a trecut și ea încă nu a învățat cum să rămână indiferentă la lipsa de afect și considerație a părinților ei. Nu a învățat cum să nu i se rupă inima de durere ori de câte ori mama pretinde bani, totul de la copii ei. Mama nu vede, nu aude decât suferința proprie.
A vrut un castel cu sclavi și copiii nu i-au putut da.
A vrut copii doctori/actori faimoși să-i vadă-n televizor.
A visat ca fetele ei să se mărite cu oameni putrezi de bogați... Să o țină pe ea, mama soacră-n brațe...

În noul an, Isabella, vrea doar să reușească să-nvețe să nu mai sufere, să rămână indiferentă la eternele reproșuri, cerințe și lipsa de iubire pe care o demonstrează părinții ei.
Când va învăța asta, va fi un om fericit.
Restul va veni de la sine. E sigură că până și boala i se va vindeca. Știe că endometrioza este o boală a dragostei... a lipsei de dragoste, mai bine zis. Relația dezastruoasă dintre mamă și fiică alimentează și agravează această boală neînțeleasă.
Și dacă mama ar începe să vadă, să-nțeleagă că nu totul i se cuvine ei, atunci se va rezolva și acaestă problemă insurmontabilă.
Din neferice nu există o singură șansă ca lucrul acesta să se înfăptuiască. Ar fi nevoie de-un miracol. Și cine mai crede-n miracole? Cine a văzut/trăit unul?!
Aceasta-i singura dorință. Restul e praf.


Te rog, daca ai apreciat, poti lasa un semn (like, share, comment), sau te astept pe Facebook, si pe celelalte bloguri ale mele: Eu meritGusturile nu se discuta. Iar daca citesti in engleza, arunca o privire pe While I breathe, I hope si pe LinkedInTe astept cu mult drag. Multumesc, om cu suflet.

6 comentarii:

 1. Suna incredibil de tragic. Exista mame dintr-astea?!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi-e greu sa cred ca mamele pot fi atat de egoiste si egocentrice. Dar stiu ca sunt, am ma auzit, Ii doresc Isabelei, din inima, sa reuseasca sa se detaseze. Are si ea dreptul la viata. Parintii ar trebui sa vada cand copiii sufera din cauza lor. Nimeni nu are dreptul sa pretinda totul de la copii. Ei sunt nevinovati. Si daca viata le este potrivnica in toate, pot face multe nebunii. Nu o lasa pe Isabela sa dispere. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ești o persoană înțeleaptă. Mulțumesc pentru mărturie.
   Din nefericire, Isabella, are destinul scris. Este o tragedie... :(

   Ștergere
 3. Ii doresc sa reuseasca si sa se vindece. Merita!

  RăspundețiȘtergere

Este o poveste, te rog să nu faci asumpții. Comentariile caracterizate de aroganţă/grandomanie, lipsă de respect, insulte, homofobii, trivialităţi nu vor fi publicate. Mulţumesc pentru timpul acordat. O viaţă frumoasă, plină de iubire-ţi doresc.