Vreau să fiu iubită!

Imparte Dragoste si Dragoste vei Primi:

--- „Vreau să fiu iubită!” urlă Isabella.
--- „Merit să fiu iubită! Pretind să fiu iubită! De ce mi-a fost negată această fericire? De ce, cu ce-am greșit... încă de la naștere, sau chiar dinainte.

Părinții nu m-au iubit (nu mă iubesc), prietenii m-au folosit, colegii și șefii m-au exploatat la maxim ... iar iubiții... de ei ce să mai spun? Ei știu doar să ia și să nu dea nimic în schimb... iar de le atragi atenția se uită la tine ca și cum ai fi un extraterestru:
--- „Mereu îmi atragi atenția. Sunt multe lucruri care nu-ți convin la mine... ”
--- „E adevărat, sunt foarte multe. Pentru că ești un om ca toți oamenii; și doar ți-am zis că eu nu pot să iubesc un om ca ceilalți. De ce m-ai mințit? Cum ai putut să vorbești cu atâta patos despre ceva ce nu cunoști?! Ești un psihopat poate. Nu înțeleg cum am putut să cred că ești ca mine! Eram convinsă că nu se poate vorbi cu atâta convingere despre ceva ce nu simți= nu cunoști. Dar tu... tu ai făcut-o și eu am crezut. DE CE?! Ce ți-am făcut! Ce ai avut de câștigat?! Inima... sau/și corpul. Asta ai vrut?! Cum credeai că aș fi putut să suport un om atât de superficial? Un om comun... și doar ți-am zis. Nu sunt proprietatea nimănui...
Da, mă deranjează multe și numai eu am pierdut dacă nu plec. Nu pot, nu vreau să rămân! Nu ne potrivim. Știu că undeva există cineva ca mine. Nu vreau să pierd oportunitatea de a găsi pe acel cineva.”
--- „Te rog, nu pleca! Am atâta nevoie de tine! Mă schimb, fac ce vrei, devin omul pe care-l visezi... SUNT omul de care vorbești. Știu că sunt, simt... undeva în adâncul sufletului meu, EU SUNT acel cineva! Poate societatea m-a schimbat, anturajul, dar eu sunt ca tine pentru că-nțeleg ce zici. Nu pleca! Te caut de-o viață. Alături de tine mă simt împlinit. Nu pot trăi fără tine. Ești tot ce mi-am dorit!”
--- „Cum poți să zici așa ceva?! Ți-am zis că nu pot să iubesc pe cineva ce nu-mi dă ce am nevoie. Tu nu îmi dai decât supărări. Ești doar unul din toți. Eu nu sunt ca celelalte femei. Tu știi, tu vezi, tu singur ai spus-o! De ce ar trebui să renunț la liniștea mea pentru un comun mortal? Nu vreau să te schimbi, nu pot să pretind asta... Dacă aș fi știut că sunt doar vorbe, nu m-aș fi lăsat sedusă niciodată. Credeam că suntem inimi identice. Așa mi te-ai impus. Nu am bănuit o fracțiune de secundă că erau doar vorbe fără fundament. 

Am obosit. 
Te rog... iubirea nu se măsoară-n cuvinte. Iubirea se demonstrează... zi de zi, secundă după secundă. Eu nu aparțin nimănui... nici măcar acestei epoci. Vreau doar să dispar. Pe veci. Nu faci decât să răsucești cuțitul în miile de răni încă deschise. NU MERIT asta.”


Nu vreau să urlu, nu vreau să fiu tristă, nu vreau să educ pe nimeni. Nu datorez asta nimănui. Știu că cine iubește este capabil să vadă suferința în ochii celuilalt și nu are nevoie de cuvinte. Suntem entități diferite, sunt prima care afirmă asta... dar dacă eu pot... toată lumea ar putea. 
Numai că nu se vrea... pentru că se iubește mai mult orgoliul, propria persoană. 

***

— Ai nevoie de cărți de rețete culinare tradiționale dar și moderne? 

Apasă aici
***

Te-ai abonat la scrisoare ocazională pe blogul principal reteteindraznete.blogspot.ro?

— Cum adică "Nu"?!
Apasă aici și primești Gratuit 10 Rețete – plus câteva idei si recomandări prețioase – în format PDF. Documentul poate fi salvat pe computer sau se poate imprima.
Ocazional, foarte, vei primi știri importante cum ar fi: când ofer cărți gratis, sau când lansez concursuri cu premii foarte utile.
— De ce pe rețeteîndrăznețe și nu aici? 
Pentru că nu este foarte simplu să te ocupi de mai multe liste. Am 18 bloguri, scriu romane și mă duc și la servici. Crede-mă, nu-mi mai ajunge timpul.

***
— Ți-am fost de folos?

TE ROG dă un like, share, lasă un comment (engleza-i la putere - romgleza. :P) sau alătură-te la formidabilele pagini de Facebook (am vreo 6).
Le găsești tu pe undeva pe aici. Se plimbă aiurea. 


5 comentarii:

 1. cineva te iubeste in tacere ....si acela sunt eu ....esti minunata draga mea

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce strigat! Toti meritam sa fim iubiti. Atentie pe cine totusi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu chiar toți. Unii chiar nu merită. Și sunt acei care știu numai să ia, fără să dea nimic înapoi.

   Ștergere
 3. eu asi vrea sa fiu cu ea ma ceama ovidiu

  RăspundețiȘtergere
 4. A iubi inseamna a darui ,mereu pana ce simti ,ca te mistuiesti,ci totusi daruind iubirea ,nu te mistui ci traiesti.

  RăspundețiȘtergere

Este o poveste, te rog să nu faci asumpții. Comentariile caracterizate de aroganţă/grandomanie, lipsă de respect, insulte, homofobii, trivialităţi nu vor fi publicate. Mulţumesc pentru timpul acordat. O viaţă frumoasă, plină de iubire-ţi doresc.