Vreau să fiu iubită!

--- „Vreau să fiu iubită!” urlă Isabella.
--- „Merit să fiu iubită! Pretind să fiu iubită! De ce mi-a fost negată această fericire? De ce, cu ce-am greșit... încă de la naștere, sau chiar dinainte.

Părinții nu m-au iubit (nu mă iubesc), prietenii m-au folosit, colegii și șefii m-au exploatat la maxim ... iar iubiții... de ei ce să mai spun? Ei știu doar să ia și să nu dea nimic în schimb... iar de le atragi atenția se uită la tine ca și cum ai fi un extraterestru:
--- „Mereu îmi atragi atenția. Sunt multe lucruri care nu-ți convin la mine... ”
--- „E adevărat, sunt foarte multe. Pentru că ești un om ca toți oamenii; și doar ți-am zis că eu nu pot să iubesc un om ca ceilalți. De ce m-ai mințit? Cum ai putut să vorbești cu atâta patos despre ceva ce nu cunoști?! Ești un psihopat poate. Nu înțeleg cum am putut să cred că ești ca mine! Eram convinsă că nu se poate vorbi cu atâta convingere despre ceva ce nu simți= nu cunoști. Dar tu... tu ai făcut-o și eu am crezut. DE CE?! Ce ți-am făcut! Ce ai avut de câștigat?! Inima... sau/și corpul. Asta ai vrut?! Cum credeai că aș fi putut să suport un om atât de superficial? Un om comun... și doar ți-am zis. Nu sunt proprietatea nimănui...
Da, mă deranjează multe și numai eu am pierdut dacă nu plec. Nu pot, nu vreau să rămân! Nu ne potrivim. Știu că undeva există cineva ca mine. Nu vreau să pierd oportunitatea de a găsi pe acel cineva.”
--- „Te rog, nu pleca! Am atâta nevoie de tine! Mă schimb, fac ce vrei, devin omul pe care-l visezi... SUNT omul de care vorbești. Știu că sunt, simt... undeva în adâncul sufletului meu, EU SUNT acel cineva! Poate societatea m-a schimbat, anturajul, dar eu sunt ca tine pentru că-nțeleg ce zici. Nu pleca! Te caut de-o viață. Alături de tine mă simt împlinit. Nu pot trăi fără tine. Ești tot ce mi-am dorit!”
--- „Cum poți să zici așa ceva?! Ți-am zis că nu pot să iubesc pe cineva ce nu-mi dă ce am nevoie. Tu nu îmi dai decât supărări. Ești doar unul dintre toți. Eu nu sunt ca celelalte femei. Tu știi, tu vezi, tu singur ai spus-o! De ce ar trebui să renunț la liniștea mea pentru un comun mortal? Nu vreau să te schimbi, nu pot să pretind asta... Dacă aș fi știut că sunt doar vorbe, nu m-aș fi lăsat sedusă niciodată. Credeam că suntem inimi identice. Așa mi te-ai impus. Nu am bănuit o fracțiune de secundă că erau doar vorbe fără fundament. 

Am obosit. 

Te rog... iubirea nu se măsoară-n cuvinte. Iubirea se demonstrează... zi de zi, secundă după secundă. Eu nu aparțin nimănui... nici măcar acestei epoci. Vreau doar să dispar. Pe veci. Nu faci decât să răsucești cuțitul în miile de răni încă deschise. NU MERIT asta.” 

trifoi cu patru foi rosu cuvantul love

Nu vreau să urlu, nu vreau să fiu tristă, nu vreau să educ pe nimeni. Nu datorez asta nimănui. Știu că cine iubește este capabil să vadă suferința în ochii celuilalt și nu are nevoie de cuvinte. Suntem entități diferite, sunt prima care afirmă asta... dar dacă eu pot... toată lumea ar putea. 
Numai că nu se vrea... pentru că se iubește mai mult orgoliul, propria persoană. 

citat de Scarlett o'hara pe fond gri

 Mulțumesc pentru vizită! 

🕮

Cărțile în format tipărit publicate cu Cristina G. (în engleză și română) se găsesc peste tot online, dar pornesc de pe Amazon (unde au fost publicate inițial). 

Cărțile electronice numai în limba română (semnate cu Cristina Gherghel și Cristina G.), se găsesc absolut peste tot.  

🎁
Cărțile mele de auto-ajutor și dezvoltare personală se găsesc peste tot online, în ambele formate: electronic și de hârtie. 
Aici un link direct (apasă, se va deschide o altă pagină sigură 100%), ca să vezi titlurile pe Google Play  doar pe acelea noi, semnate cu numele meu întreg: Cristina Gherghel. 
Le poți avea GRATUIT dacă dorești să le recenzezi
Contactează-mă prin formularul de contact. Pe rețelele de socializare intru rar. 

💞💛💙

Dacă te-am ajutat cu ceva sau te-am făcut să zâmbești, consideră să te înscrii la canalul meu pe YouTube, să apeși pe îmi place, să împarți cu prietenii și, în cazul în care ai timp, m-aș bucura nespus să-ți citesc părerile pozitive. 

💯Legea recompensei

Comentatorii care împart fericire au foarte multe șanse să citească gratis cărțile mele de auto-ajutor și pentru dezvoltare personală
Dar nu numai. ☺️

S-auzim numai de bine! 

trifoi cu patru foi rosu + inima

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. cineva te iubeste in tacere ....si acela sunt eu ....esti minunata draga mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea târziu am văzut comentariul acesta. Mulțumesc fain și sper că este fericire în viața ta.

      Ștergere
  2. Ce strigat! Toti meritam sa fim iubiti. Atentie pe cine totusi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu chiar toți. Unii chiar nu merită. Și sunt acei care știu numai să ia, fără să dea nimic înapoi.

      Ștergere
  3. eu asi vrea sa fiu cu ea ma ceama ovidiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu cum ar ratat toate comentariile astea. Păcat, i-aș fi spus fetei în cauză. Cine știe. Multă baftă.

      Ștergere
  4. A iubi inseamna a darui ,mereu pana ce simti ,ca te mistuiesti,ci totusi daruind iubirea ,nu te mistui ci traiesti.

    RăspundețiȘtergere

Te invit la terapia sufletului: dacă durerea te copleșește, nu ezita să o împărtășești.
Aici, vocea ta contează și sentimentele tale sunt importante.
Nu voi permite nimănui să te judece, de aceea toate comentariile sunt moderate de mine, Cristina Gherghel, autoarea acestui blog.
Respectul este legea oamenilor buni.
Spunându-ți povestea, îți eliberezi spiritul.
Cuvintele tale pot aduce lumină în viața altora.